Jeg har en stund vurdert å lage en youtube kanal som handler om jakt og fiske samt gåturer osv. Men jeg tror ikke jeg passer til å være foran kamera da jeg er litt sjenert av meg. Men det er flere på youtube som gjør akkurat det samme som jeg følger med på. Denne videoen for eksempel viser deg hva som er det beste redskapet å ta med seg for overlevelse.

Mange nyttige tips og artige videoer om noen livsglade mennesker som liker å bruke mye tid i skog og mark akkurat slik som meg. Dette er akkurat en slik kanal jeg skulle ønske jeg hadde mulighet eller kapasitet til å lage. Jeg har nok kanskje muligheten men det er kanskje viljen det står på akkurat når det kommer til dette. Uansett så syns jeg både videoen og kanalen er verdt en titt. Jeg får i mellomtiden holde meg til å blogge da jeg ikke trenger å vise ansiktet mitt på tv skjermen hele tiden, uansett så veit jeg ikke helt hvor artig det hadde vært med video av en fyr som fisker i 5 timer og nyter stillheten. Men kanskje med tiden finner jeg ut at jeg har lyst til å lage en kanal jeg også, da skal jeg i hvert fall si ifra i bloggen så dere også kan følge den.