Det er godt å se at det er flere med samme interesser både her og i bloggeverden. Jeg kommer over Yannick «Yards» Kjelstads blogg her – gå inn å se på den artige bloggen om hans liv og interesser om mye av det samme som meg og litt til. Jeg kjenner meg godt igjen i det han sier om hvor lei man kan bli av det samme livet og samme jobben uten noen utfordringer. Jeg selv har også jobbet i en trøtt og kjedelig jobb altfor lenge, jeg jobber fortsatt i den trøtte kjedelige jobben og må derfor få utløp for min rastløshet ved å gå ut i skogen eller ta seg en fisketur.

Fisketur
Når vi først var inne på fisketur så må jeg nevne at jeg skal om noen dager dra på en lengere fisketur sammen med en kamerat gjeng! Dette blir utrolig artig å jeg kan nesten ikke vente med å komme meg av gårde. Denne gangen blir også damene hjemme, like greit det da de ikke har den samme interessen. Det hender vi drar på hytta alle sammen så blir jentene igjen på hytta når gutta går ut og jakter eller fisker. Men denne gangen blir det 1 uke på fjellet med bar ryggsekk, telt og fiskeutstyr! Vi legger ruta langs turstier vi veit det er turisthytter i tilfelle det skulle bli for kaldt men vi satser hovedsakelig på å overnatte i telt og heller bruke hytta som nødløsning om nødvendig.