Hei og velkommen til min blogg, mitt navn er Inge og er en gladgutt som bor i Sollia langt utpå landet. Jeg er veldig glad i turer i skog og mark så jeg bruker så mye tid som jeg kan utendørs. Jeg er selvfølgelig også veldig interessert i jakt og fiske så dette kommer hovedsakelig bloggen min til å handle om i tillegg til andre ting som måtte skje i livet mitt. Men selv om du kanskje ikke er et naturmenneske selv så håper jeg denne bloggen kan passe til deg også eller til å inspirere deg til å komme deg ut i skogen eller på fjellet selv kanskje?

natur

Naturen mitt andre hjem
Naturen er mitt andre hjem, eller er den kanskje mitt første? Jeg tror jeg bruker like mye tid om ikke mer ute i skogen eller på fjellet enn jeg gjør hjemme. Det er jo klart at jeg setter pris på late dager hjemme foran tv ’n jeg også men jeg har ikke ro nok i kroppen nok til å bare sitte hjemme å sløve, så etter et par dager uten å ha vært ute i skogen så begynner jeg virkelig å bli rastløs. Mange lurer på om jeg har ADHD eller noe men det er ikke det jeg har, jeg har bare lagt veldig elsk på naturen. Ikke bare er det fint å ta seg en tur ut men det er også veldig sundt, man blir i god form samtidig som man har det veldig fint. Trene på studio, stå helt stille å bare løfte noen vekter eller å løpe på en tredemølle uten å komme seg noe sted skjønner jeg ikke helt, men liker man det så for all del er det bedre enn å sitte inne. Jeg er bare av den gamle sorten som mener frisk luft og natur er det beste for kroppen.